کسب مدال نقره فستیوال ابتکار و طرح های نوین ژنو توسط اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۵ کد : ۲۳۵ اخبار واحدها
تعداد بازدید:۱۳۷
مدال نقره فستیوال ابتکار و طرح های نوین ژنو( ۲۰۲۱:Inventions Geneva) توسط اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات اخذ شد.
کسب مدال نقره فستیوال ابتکار و طرح های نوین ژنو توسط اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، مدال نقره فستیوال ابتکار و طرح های نوین ژنو( ۲۰۲۱:Inventions Geneva) توسط اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات اخذ شد.

 یکی از طرح های اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی با عنوان "تولید بسته بندی های ضد میکروبی حاوی ذرات نانو نقره بر پایه پلی لاکتیک اسید (PLA) به روش اختلاط مذاب" در تاریخ 22 مارس 2021، در میان 354 طرح گوناگون از سرار دنیا در فستیوال اتحادیه اروپا موفق به اخذ دیپلم افتخار شد.

این طرح توسط دکتر مریم عطایی و  دکتر سید امیرعلی انوار از اعضای هیات علمی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی و همینطور دکتر حامد اهری عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی به همراه چندی از دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی به سرانجام رسیده است.

از مجموع 11 دانشگاه دولتی و واحد های دانشگاه آزاد اسلامی  شرکت کننده در این فستیوال تنها واحد علوم و تحقیقات موفق به اخذ رتبه برگزیده شده است.

تولید پوشش های nano-packaging در 11سال گذشته به عنوان پایان نامه های دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد انجام گرفته و در مجلات معتبر به چاپ رسیده است.ماحصل نتایج مذکور در مقاله مروری در مجلهcoting  انتشاراتMDPI در شماره جاری بصورت تفصیلی به چاپ رسیده است.

طرح تولید بسته بندی های ضد میکروبی حاوی ذرات نانو نقره یکی از چندین طرح خاتمه یافته دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی و مرکز تحقیقات علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات می باشد که با موفقیت خاتمه یافته است.

انتهای پیام/

کلید واژه ها: علوم واحد علوم دانشکده علوم علوم تحقیقات طرح واحد واحد علوم تحقیقات تحقیقات غذایی صنایع غذایی


نظر شما :